Van Leer Consultancy

Boeken

De Impact Factor (2017, uitgeverij Sales United)

De Impact FactorAan de hand van sprekende voorbeelden, inspirerende anekdotes en concrete tips en adviezen laat Frank zien hoe iedereen impact kan maken met zijn presentatie.

Wat maakt een verhaal of presentatie zo inspirerend dat je als luisteraar het gevoel hebt dat je in beweging móet komen? Leidinggevenden die een team of een groep mensen willen inspireren, vinden in dit boek talloze onverwachte manieren om mensen positief te verrassen en in beweging te krijgen. Leer hoe je elke presentatie kunt veranderen in een persoonlijk verhaal met impact waar lang over wordt nagepraat!

Bestel bij Boekenbestellen.nl

Verkopen met tegenwind (2010, uitgeverij Prometheus)

boek-verkopen-met-tegenwindWat doe je als de telefoon niet meer uit zichzelf rinkelt en er toch verkocht moet blijven worden? Of als de toegezegde order niet binnenkomt terwijl iedereen erop rekent? Nu de economische tegenwind op volle kracht in ieders gezicht waait, wordt al snel duidelijk of iemand echt kan verkopen.

Frank van Leer beschrijft op een heldere manier hoe vanuit ogenschijnlijk kansloze posities weer nieuwe mogelijkheden gecreëerd kunnen worden. Hij laat zien hoe door prikkelende vragen te stellen aan de top van het bedrijfsleven talloze nieuwe initiatieven kunnen ontstaan, ondanks aanvankelijke tegenwerking. Tegelijkertijd wordt op zo’n praktische manier uitgelegd welke stappen je moet nemen om op dit niveau te komen dat je de neiging krijgt om tijdens het lezen de telefoon te grijpen.

Verkopen met tegenwind is een boek dat zelfs de meest doorgewinterde verkoper inspireert om ervoor te zorgen dat zijn boodschap op een positieve manier achterblijft bij die mensen die besluiten nemen.

Bestel het boek bij Bol.comBestel het e-book bij Prometheus

Tobbers en Toppers (2006, uitgeverij Prometheus)

boek-tobbers-en-toppersHet belangrijkste wat je verkoopt ben je zelf. Niet alleen wie gelijk heeft, maar vooral wie dit het best kan verkópen, bereikt wat hij wil. Succes staat of valt met de manier waarop je jezelf verkoopt.
Frank van Leer is als geen ander in staat om mensen te laten zien hoe ze meer uit zichzelf kunnen halen. Tijdens zijn interactieve en confronterende trainingen legt hij uit hoe ze moeilijke situaties naar hun eigen hand kunnen zetten.

In Tobbers & Toppers staan de beste technieken en methodes die hij de afgelopen jaren trainde. Het boek geeft to the point-voorbeelden en zinvolle adviezen over je presentatie, de wijze waarop je je persoonlijke impact kunt vergroten, hoe je op een positieve manier onderhandelt en hoe je snel een deal kunt closenTobbers & Toppers is een aanrader voor iedereen die zichzelf de moeite waard vindt om in te investeren en die zichzelf met succes wil verkopen.

Bestel bij Bol.com