Van Leer Consultancy

Persoonlijk

frank-van-leer

Bij sommige trainers zitten hun activiteiten in hun ‘bloed’ Dit geldt zeker voor Frank die in 1999 begonnen is met het geven van trainingen en moeiteloos gerangschikt kan worden bij de top 3 van beste sales trainers van Nederland. In dit geval zij het de woorden van de Sales Management Association voor wie Frank belangeloos optreedt.

Sinds hij zelfstandig is gaan werken heeft Frank een enorme lijst aan klanten aan zich weten te binden, in de meest uiteenlopende branches. De hoofdopdracht is bijna altijd: Zorg dat de omzet stijgt en inspireer de mensen om hun comfortzone te verlaten! In zijn vakgebied is hij degene die door zijn deelnemers wordt ervaren als meest pragmatisch, inspirerend en vernieuwend.

Zijn ervaring, humor en overtuigingskracht zorgt ervoor dat Frank door al zijn klanten terug wordt gevraagd en hij 150 dagen per jaar trainingen geeft, in de meest uiteenlopende organisaties.

“Dit werk is mijn passie, het verveelt me nooit, of ik het nu in Nederlands, Duits of Engels met een team werk!”

De beheersing van alle technieken stelt hem in staat om schijnbaar moeiteloos doeltreffende bijeenkomsten te leiden in de meest uiteenlopende culturen en salesmensen te inspireren. Zowel in Noord Amerika, Zuid Afrika, Azië als oost en West-Europa. De meetbare resultaten zorgen ervoor dat jaren nadat mensen met hem kennis hebben gemaakt, zijn ideeën en technieken nog steeds gebruiken.

Zijn visie en werkwijze