Van Leer Consultancy

Zijn visie en werkwijze

Frank van Leer trainingWe stappen niet graag in een vliegtuig waar de piloten geen officiële training hebben gehad. In principe kan iedereen leren hoe je een vliegtuig moet besturen, maar zonder oefening is dit bijna onmogelijk. Hetzelfde geldt voor verkopen en overtuigend presenteren. Dit leer je niet uit een boekje en ook niet uit jezelf. De kwaliteit van een training is meteen zichtbaar, net zo goed als het ontbreken ervan.

Frank’s onuitputtelijke voorraad van voorbeelden en business cases waar op een onorthodoxe manier deals gesloten zijn, zijn voor veel deelnemers een bron van inspiratie. Ongeacht de bedrijfstak waar ze werken.

Gebruikelijke meetbare resultaten na afloop van een training zijn:

  • De deelnemers hebben concrete deals afgesloten bij klanten door betere afsluittechnieken.
  • De telefoonangst is overwonnen en de deelnemers hebben er een sport van gemaakt om dagelijks nieuwe prospects te benaderen. Waardoor de forecast veel sneller gevuld raakt.
  • Story Telling heeft de plaats ingenomen van standaard power points waardoor makkelijker next steps worden gezet in sales cycles en klanten geinspireerd raken
  • Er wordt veel minder korting gegeven om opdrachten te krijgen doordat accountmanagers leren hoe ze beter de toegevoegde waarde van hun oplossingen kunnen presenteren.
Bekijk de diensten